De natuurlijke keuze voor uw huisdier

Al duizenden jaren worden de helende krachten van planten wereldwijd erkend voor mensen, nu kunnen onze viervoeters er ook ervan genieten. Vital Herbs Pets biedt u een exclusief assortiment aan van kruidenproducten die het dieet van uw hond of kat op een zachte manier aanvullen en in evenwicht houden.

Bekijk ons assortiment

Ontdek de wetenschap van plantenverzorging.

Sinds 2005 heeft Vital'Herbs zich gespecialiseerd in dierlijke kruidengeneeskunde. Onze roeping is om exclusieve en 100% natuurlijke producten te creëren. Al onze verzorgingsproducten of sprays zijn zonder additieven, kleurstoffen of adjuvans.

Vital'Herbs is een innovatief assortiment van 6 producten ontwikkeld en herzien in samenwerking met dierenartsen en specialisten afgestudeerd in de kruidengeneeskunde.

Door het merk Vital'Herbs te kiezen, garandeert u uw huisdier een voedingssupplement van traditionele geneeskunde, veilig, natuurlijk en effectief.

Door voortzetting van uw bezoek aan onze website , accepteert u het gebruik van cookies om ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer lezen