Over ons

Vital'Herbs Pets is een innovatief assortiment producten ontwikkeld en herzien in samenwerking met dierenartsen en specialisten afgestudeerd in kruidengeneeskunde. We worden al 15 jaar erkend met ons assortiment paard, het stelde ons in staat om een exclusief assortiment te ontwikkelen dat is toegewijd aan onze vrienden met 4 benen, dezelfde efficiëntie, dezelfde kwaliteit.

Een succes dat is gebaseerd op de kwaliteit van onze kruiden, maar ook op een gouden regel toegepast op alle stadia: service vooral. We blijf voltijds beschikbaar. We antwoorden snel en effectief. We zetten ons hart op het werk en luisteren vooral naar de eigenaars en tonen empathie en begrip van de geschiedenis om de juiste oplossing te vinden, ongeacht de singulariteit van het pathologie.

Deze kwaliteiten hebben het succes van Vital'Herbs gesmeed en maken het tot een unaniem gewaardeerd merk. Een merk dat zich dag na dag inzet, zodat u en uw trouwe huisdier in de beste conditie blijven.

Vital'Herbs Pets, Natuurlijk beter!


Door voortzetting van uw bezoek aan onze website , accepteert u het gebruik van cookies om ons in staat om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer lezen